Toch maar een vriending 3D printen?

Door computer1_up op maandag 12 februari 2018 22:16 - Reacties (31)
Categorie: -, Views: 5.606

Daten, het blijft lastig voor sommige computernerds Tweakers... Zo ook voor mij.

En waarom zijn toch altijd alle leuke meiden al bezet?

Ik heb twee maanden geleden maar eens Lexa en Pepper aangemaakt, zonder abbo welteverstaan. Nou, dat was best een tijdsverspilling. Er staat in mijn leeftijdscategorie (18-21) niet bijzonder veel tussen, en dat wordt alleen maar minder als je gaat kijken wie uberhaupt online is geweest de laatste 2 maanden. Ligt dat nou aan waar ik woon of aan mijn leeftijd?

En Tinder weiger ik te gebruiken, ik heb het al niet zo op dating sites en al helemaal niet op vleeskeuring, zoals SomerenV het ooit noemde.

Ik houd niet van uitgaan, is me allemaal veel te druk en ik houd niet van alcohol. En op een ICT opleiding kom je nu ook niet zo veel tegen.

Waarom is het toch zo verdomde lastig, dat dating gebeuren? Kunnen we daar niet gewoon een simpelere oplossing voor engineeren? Ik zie het al voor me, 3D geprinte poppen waar je... Laat ik daar maar stoppen :X

</rant>

Volgende: Installing Chromium OS on a Venue 8 Pro (3845) 04-'18 Installing Chromium OS on a Venue 8 Pro (3845)
Volgende: SAO: Ordinal Scale 10-'17 SAO: Ordinal Scale

Reacties


Door Tweakers user i-chat, maandag 12 februari 2018 22:53

gewoon wachten op de volgende bokt meets got meeting ;)
ander alternatief is natuurlijk: lid worden van een studie-vereiniging of sportclub, een of andere mmorpg gaan spelen ;) of wachten tot je aan het werk kunt (collega's en vriend(in)en van collega's zijn vaak prima datingmateriaal. en verder: hoe harder je zoekt, hoe hopelozer je wordt, hoe onaantrekkelijker je bent. Bottom line: zoek niet te hard voordat je je kansen helemaal verpest.

on a sidenote (van iemand die getrouwd geweest is), vrouwen zijn ook niet zaligmakend, of de oplossing tot elk probleem.

Door Tweakers user TerraGuy, maandag 12 februari 2018 23:51

Datingsites/apps werken ook niet voor mij: heb ik leuk contact, ontmoeten we elkaar en dan denk ik binnen 2 minuten: nope, dit wordt 'm niet.. Dat gezegd, misschien is speeddaten dan wel een optie, is in ieder geval efficiënt. Ik weet dus blijkbaar binnen 2 minuten wel of iemand (initieel) leuk vind of niet, misschien toch maar eens proberen dan.

Verder, tja, ik kom veel onder de mensen en dan zijn er genoeg opties, zelfs voor introverten die niks van herrie moeten hebben (zoals ik..). Heb mij in dansen gestort tien jaar geleden en blijk er nog best aardig in te zijn, dus na een middag of avondje dansen zie ik regelmatig dames vragend kijken. Nu ben ik vaak te schijterig om er iets mee te doen :P Maar de opties zijn er. Afgelopen december toch weer eens eentje gevraagd, de maand januari mee gedatet. Uiteindelijk niks geworden maar wel veel geleerd over mezelf en over wat ik zoek in relaties en hoe dat aan te pakken/sturen.
Zo zie ik het ook: leerzaam, leuk, gezellig, no big deal. Als ik er nieuwe ervaringen of inzichten door krijg ben ik al tevreden. Een relatie is niet het doel, meer een middel om te leren over mijzelf en te groeien in hoe ik ben. :)

Nou ja, succes, laat je niet opjutten door de omgeving, jezelf, de media. En ga maar 4x op je bek, de 5x zal het beter gaan! ;)

Door Tweakers user Jogai, dinsdag 13 februari 2018 08:34

https://i.redd.it/j5gflnjpeg101.jpg ;)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 13 februari 2018 08:34]


Door Tweakers user _ferry_, dinsdag 13 februari 2018 08:44

Dus je gaat niet uit, en wil geen apps gebruiken of de apps voldoen niet.
Tja, hoe wil je dan in contact komen? Je zal dan dus andere activiteiten moeten vinden waar je vrouwen ontmoet. Sporten, (vrijwilligers)werk, of toch uitgaan. En dan maar een colaatje, of leren drinken ;)

Door Tweakers user BiG_ChilD, dinsdag 13 februari 2018 08:56

Sociaal contact is en blijft lastig, zelfs met datingsites/apps krijg ik het niet voor elkaar een gesprek te beginnen of onderhouden. 3D geprinte poppen... nah, ik wacht wel op de hologrammen :)

Door Tweakers user rikhartman, dinsdag 13 februari 2018 09:47

Printen? Succes met de zachte delen ;p
Alternatief:
https://www.mytenga.nl/re...t8GjgrYiK0DBoC9hIQAvD_BwE
Was paar jaar geleden ook een docu over. Ging over een kerel die het wel best vond, samenleven met een real doll. Schaamde zich er ook niet voor. Prachtig toch!;)

Verder sluit ik me aan bij de vorige reacties, ga bij een club, doe iets maatschappelijks. Uitgaan heb ik altijd veel gedaan, maar heb daar uiteindelijk niet mijn vriendin leren kennen. Het moet allemaal en beetje samenvallen. Vooral niet druk over maken. Je bent nog een jonkie in de leeftijd van 18-21!

Door Tweakers user Kiswum, dinsdag 13 februari 2018 10:39

Ik heb ook in die leeftijdscategorie gezeten en ik weet dat het rond die leeftijd lastig kan zijn om een leuke meid te "scoren". Ik las dat je een lichte diagnose van ASS hebt. Wellicht maakt het daardoor nog lastiger om contact te krijgen en te behouden met leuke meiden/vrouwen. Daarnaast vraag jij je waarschijnlijk ook af of deze niet liever een veel oudere vriend willen, want dat zal ook vaak voorkomen.

Zorg er in ieder geval voor dat je niet teveel zoekt, want dat werkt averechts. Je komt dan in een neerwaartse spiraal terecht. Focus je op je opleiding in blink daarin uit, kijk of je kunt werken als student/ICT'er aan huis. Probeer met de mensen een praatje te maken en wellicht kom je daardoor bij steeds meer mensen thuis en misschien wel bij die ene leuke chick die de pc iets te vaak "kapot" maakt.

Uitgaan in Limburg, ik heb het weleens gedaan en het is vrij vermakelijk ook nog, zelfs zonder drank. Succes en het komt wel goed, maar probeer vooral te genieten van alles om je heen en de dames komen dan vanzelf wel op je pad.

Door Tweakers user rob079, dinsdag 13 februari 2018 12:03

Dating sites en uitgaan zijn niet jouw 'ding", maar als je binnen blijft zitten weet je zeker dat je niemand ontmoet!
Ik ben "iets' ouder dan jij (laten we het op 50 + houden, okee? :) ) ben een aantal jaar geleden gescheiden en heb ook datingsites (RP en Lexa) geprobeerd, maar vond dat verschrikkelijk.
Een keer een cursus bij de volksuniversiteit gedaan en daar iemand ontmoet. Dat is uiteindelijk niets geworden, maar maakt het punt wel duidelijk: Ga iets doen!

Door Tweakers user Blokker_1999, dinsdag 13 februari 2018 12:23

rob079 schreef op dinsdag 13 februari 2018 @ 12:03:
Dating sites en uitgaan zijn niet jouw 'ding", maar als je binnen blijft zitten weet je zeker dat je niemand ontmoet!
Ik ben "iets' ouder dan jij (laten we het op 50 + houden, okee? :) ) ben een aantal jaar geleden gescheiden en heb ook datingsites (RP en Lexa) geprobeerd, maar vond dat verschrikkelijk.
Een keer een cursus bij de volksuniversiteit gedaan en daar iemand ontmoet. Dat is uiteindelijk niets geworden, maar maakt het punt wel duidelijk: Ga iets doen!
Alleen oppassen met wat je gaat doen en je niet terug in een besloten club met nerds terechtkomt.

En ja, iedereen hier heeft gelijk. Met binnenzitten kom je er zeker niet. Neem het aan van iemand die ook niet van sociale interactie houdt en al helemaal niet tegen de drukte en het lawaai kan. Je hebt die interactie nodig om mensen te leren kennen en relaties op te bouwen.

Zeker wat liefde betreft, liefde op het eerste zicht bestaat niet. Je moet mensen beter leren kennen en dat doe je niet door ze weg te swipen, dat doe je niet door online te gaan kijken waar mensen zich vaak anders gedragen dan in het echte leven.

Door Tweakers user Vizzie, dinsdag 13 februari 2018 13:42

Wat iedereen zegt, zoek iets wat je wel leuk vindt om te doen waar je met andere mensen in contact komt ga daar gewoon plezier in hebben. In het beste geval kom je een leuke vrouw tegen en in het slechtste geval heb je iets gedaan wat je leuk vindt.

Pin je (zeker als je nog in de leeftijdsgroep 18-21 zit) niet vast op het willen hebben van een relatie maar ga er gewoon voor een leuk leven te hebben qua studie, werk, vrijetijdsbesteding etc. (niet dat ik zeg dat je dat nu niet hebt, als dat al zo is des te beter).

Iemand die uitstraalt dat hij zijn zaakjes aardig voor elkaar heeft en plezier heeft in wat hij doet is ook een veel aantrekkelijker potentiële partner dan iemand die (gekscherend, maar in elk geintje zit een seintje) zelfs overweegt een vrouw te printen om maar een relatie te hebben.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 13 februari 2018 14:17]


Door Tweakers user Ramon 73, dinsdag 13 februari 2018 13:47

Plekken zát waar je vrouwen tegenkomt. Supermarkt, bioscoop, stadsbus etc.
Gewoon een leuke dame aanspreken en een aardige opmerking maken (nee, niet "Nice shoes, wanna fuck?"). Desnoods geef je haar een Mentos ofzo.
Er zijn genoeg vrouwen die óók hopen op contact met een leuke vent, als je beide maar afwacht dan wordt het nooit iets.

Door Tweakers user HCMarX, dinsdag 13 februari 2018 19:16

Staar je niet te blind op een relatie of vriendin. De kern van een gelukkig leven ben je uiteindelijk zelf. Doe dingen die je leuk vind en date af en toe eens een keer als je een leuke persoon denkt tegen te komen. Mijn eigen ervaring met dating sites (heb met in periodes gebruik gemaakt van verschillende sites) is wel positief. Meer dan een korte relatie heb ik er nooit aan over gehouden maar dates waren bijna altijd wel leuk en zelfs van de minst succesvolle dates leer je wel weer iets (over jezelf of over je smaak). Uiteindelijk heb ik mijn huidige vriendin op een vakantie in Berlijn leren kennen, maar de datingsite ervaringen hebben daar zeker bij geholpen.

Gewoon jezelf blijven, af en toe eens tijd en geld investeren, en niet bang zijn voor een mislukte date.

Zelf vond ik Paiq wel een leuke setup hebben (je wordt gedwongen om wat te praten en elkaar te leren kennen voordat je foto's ziet) en ook Okcupid vond ik wel leuk. Relatieplanet hebben me min of meer genaaid doordat ze na een idealbetaling stiekem in de mail zetten dat er een automatische incasso aanhing. Ook was het 'aanbod' daar beperkt.

Door Tweakers user 936443, dinsdag 13 februari 2018 19:32

Poppen voor volwassenen is toch al jaren een ding man.
En in de jaren 80 kwamen al films uit over computer/robot vriendinnen.

Je bent niet de enige met een verstoorde verhouding sociaal:artificiaal maar prijs je gelukkig: sociaal is in steeds grotere mate artificiaal (lees 'gemaakt'). ;)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 13 februari 2018 19:33]


Door Tweakers user link0007, dinsdag 13 februari 2018 21:46

Oftewel: je hebt geen hobby's of activiteiten buiten je studie, kijkt neer op mensen die uitgaan, en zit bomvol zelfmedelijden? Goh, wat vreemd dat je niemand tegenkomt c.q. niemand interesse in je heeft.

Get a life! Word lid van een toneelgroep, neem deel aan een studievereniging, zoek een hobby waar je met interessante mensen in aanraking komt. Ga een half jaar naar het buitenland, doe in de zomer vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden. In andere woorden: ontwikkel jezelf als persoon en je wordt vanzelf interessant.

Vrouwen zijn geen eigendom, en je hebt geen 'recht' om een vrouw te krijgen. Het heeft niks te maken met 'vleeskeuring' maar juist alles met hoe interessant jij als persoon bent. Je studietijd is *juist* bedoelt om je te ontplooien als persoon en interessante activiteiten te doen. Maak daar dan ook gebruik van!

Thuis zitten en zielig doen op het internet (en terloops vrouwen te vergelijken met een sekspop) gaat heus niet helpen.

p.s.: je moet natuurlijk ook niet gaan sporten/hobbyen met als doel om een relatie te krijgen. Wederom, je hebt geen 'recht' op een vrouw, ze moeten daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jou. Dus jij moet een interessanter persoon worden, of als je dat al bent moet je dat misschien beter naar voren laten komen.

Door Tweakers user Snuurtje, woensdag 14 februari 2018 10:06

Tinder werkt prima hoor. Zie het als hetzelfde als een real life kroeg of vereniging etc. Je kiest ook in eerste instantie alleen op uiterlijk op wie je af stapt. Op Tinder zelfs op basis van nog wat meer, zoals je bio. En je kan wat sneller vissen uit de vijver :-) Ik heb een leuke vriendin gevonden via Tinder waar ik nu 2 jaar mee samen ben.

Door Tweakers user FeronIT, woensdag 14 februari 2018 11:14

Lees eens een paar blogs van deze site: https://www.attractiongym.nl/, heb ik zelf best veel aan gehad :)

Door Tweakers user Pathogen, woensdag 14 februari 2018 14:46

OK, laat ik hier een paar punten neerzetten die ik zelf ook heb weggewuifd toen ik in jouw schuitje zat:

18-21 is behoorlijk krap.

De overgrote meerderheid in die leeftijdscategorie doet niks met datingapps omdat ze
a) uitgaan
b) nog helemaal niet zo bezig zijn met een langdurige relatie
c) zich niet zelfverzekerd genoeg voelen om een profiel neer te zetten en plein publique

Actief op zoek gaan naar een vriendin is één grote time- en happiness-sink. Je zult een hoop minder teleurstelling te verduren hebben (en er dus een stuk gezelliger en toegankelijker bijlopen!) als je in plaats daarvan actief op zoek gaat naar zaken die je leuk vindt.
Zoek een bordspellengroep, toneel, boetseercursus, maar ook grotere LAN parties (ondergetekende) en conventies zijn prima plekken om mensen tegen te komen met jouw interesses.

Heb niet als doel iemand te versieren, maar om het gezellig te hebben, dan merk je veel sneller of je met iemand klikt.

Door Tweakers user anti-rsca, woensdag 14 februari 2018 15:53

Tip voor computernerds tweakers:

Kom buiten, wees minder gesloten. Ik ben vorig jaar ook terug op de single markt beland. Na enkele weken van m'n leven terug op de rails te krijgen, was ik beginnen denken aan m'n toekomst en opnieuw beginnen daten. Tinder, Grindr, Twoo, Elitedating, Parship, ... heb ze allemaal gehad. Sommige betalend. Daar kwam heel weinig uit. Tinder was wel een succes, maar meestal oppervlakkig, alhoewel ik daar enkele toffe mensen heb leren kennen waar ik nu nog contact mee heb.

Na enkele weken de dating apps te hebben gebruikt, dacht ik... Hey. Ik ga eens op Facebook kijken wat er bovenkomt als ik "Single" ingeef.
Zo kwam ik bij een gesloten groep terecht, die niet was zoals de meeste single groepen op Facebook. 95% mannen, 4% fake vrouwelijke profielen en 1% meisjes van plezier. Deze groep is/was ongeveer 65% mannen, 35% vrouwen. Het beheer is zeer actief als het neerkomt op het weren van opdringerige mannen.

Het gaat er soms wel lichtvoetig aan toe, maar de avondjes uit dat ik met deze groep heb gedaan, zijn steeds memorabel en er zitten een pak mensen in met een gouden hart. Sinds augustus vorig jaar heb ik ook m'n nieuwe vriendin daar leren kennen. Tot op heden gaat alles super tussen ons en we zijn nog steeds lid van de groep,aangezien we daar beide een pak vrienden hebben gemaakt.

Door Tweakers user ozzynator, woensdag 14 februari 2018 16:02

Wel Lexa en Pepper, maar Tinder niet, omdat dat een vleeskeuring is. Dat zijn alle datingapps, want als je iemand niet aantrekkelijk vind, reageer je er niet op. Net als in real life.

Door Tweakers user maquis, woensdag 14 februari 2018 16:42

Of zoek hulp bij een zelfhulpgroep. Zo heb ik mijn vriendin leren kennen. :P


Door Tweakers user computer1_up, woensdag 14 februari 2018 20:49

Ik zie een aantal gemixte reacties. Ik ben het helemaal met jullie eens: ik moet meer naar buiten. Hoe ik dat ga bereiken weet ik niet, maar veel dingen zijn me gewoon te druk.
ozzynator schreef op woensdag 14 februari 2018 @ 16:02:
Wel Lexa en Pepper, maar Tinder niet, omdat dat een vleeskeuring is. Dat zijn alle datingapps, want als je iemand niet aantrekkelijk vind, reageer je er niet op. Net als in real life.
Wat het stukje "vleeskeuring betreft" ik had in het begin een ander beeld bij deze sites, maar dat heb ik nu wel bijgesteld.
link0007 schreef op dinsdag 13 februari 2018 @ 21:46:
Oftewel: je hebt geen hobby's of activiteiten buiten je studie, kijkt neer op mensen die uitgaan, en zit bomvol zelfmedelijden? Goh, wat vreemd dat je niemand tegenkomt c.q. niemand interesse in je heeft.

Get a life! Word lid van een toneelgroep, neem deel aan een studievereniging, zoek een hobby waar je met interessante mensen in aanraking komt. Ga een half jaar naar het buitenland, doe in de zomer vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden. In andere woorden: ontwikkel jezelf als persoon en je wordt vanzelf interessant.

Vrouwen zijn geen eigendom, en je hebt geen 'recht' om een vrouw te krijgen. Het heeft niks te maken met 'vleeskeuring' maar juist alles met hoe interessant jij als persoon bent. Je studietijd is *juist* bedoelt om je te ontplooien als persoon en interessante activiteiten te doen. Maak daar dan ook gebruik van!

Thuis zitten en zielig doen op het internet (en terloops vrouwen te vergelijken met een sekspop) gaat heus niet helpen.

p.s.: je moet natuurlijk ook niet gaan sporten/hobbyen met als doel om een relatie te krijgen. Wederom, je hebt geen 'recht' op een vrouw, ze moeten daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jou. Dus jij moet een interessanter persoon worden, of als je dat al bent moet je dat misschien beter naar voren laten komen.
Jezus, wat een negatieve reactie! Ik heb nergens gezegd dat ik neerkijk op deze mensen, en ik zit al helemaal niet vol zelfmedelijden. Sterker nog, op dit moment zijn er nauwelijks dingen waar ik ontevreden over ben.


Overigens wil ik ook geen vriendin om een vriendin te hebben. Nu heb ik gewoon vaker het probleem dat ik me enigszins "eenzaam" voel, in hoeverre dat ook klopt, als ik thuis zit en dergelijke, en ik heb in het algemeen niet heel erg veel vrienden dichtbij wonen om eens gauw wat mee af te spreken.

Ik stoor me er ook niet zo aan dat ik geen vriendin heb. Ik heb dit blogje online gezet na de "frustratie" die ik een beetje gehad heb toen ik erachter kwam dat de meid die ik echt leuk vond een vriend had. En ja, ik zou er wel graag een hebben, maar ik ga nu ook echt niet out of my way om er eentje te vinden.

Verder wil ik iedereen bedanken voor de tips!

Door Tweakers user Wren, donderdag 15 februari 2018 09:30

computer1_up schreef op woensdag 14 februari 2018 @ 20:49:
Ik zie een aantal gemixte reacties. Ik ben het helemaal met jullie eens: ik moet meer naar buiten. Hoe ik dat ga bereiken weet ik niet, maar veel dingen zijn me gewoon te druk.
Ik snap dat veel dingen te druk voor je kunnen zijn, maar gelukkig zijn er ook veel rustige activiteiten, groepen, verenigingen etc.

Zoals al eerder aangegeven, je bent nog hartstikke jong. Ga als het mogelijk is bij een studenten/studievereniging. Die zijn er voor allerlei interesses. Voor mij het beste wat ik heb gedaan om nieuwe mensen te leren kennen.

Door Tweakers user Flame_Flowe, donderdag 15 februari 2018 12:52

Misschien heb je er wat aan om eens wat onderzoek te doen naar pickup artists, social enginering en psychologie.

Er zijn vast mensen die roepen ja maar pick artists doen het alleen voor de one night stands en dergelijke. Daar hebben de meeste ook gelijk in, maar omdat ze zo veel ervaring hebben kunnen ze best interessante inside informatie bieden over hoe je sociaal kan doen/jezelf interessant neerzet.

Het is voor iedereen die zich daar in interesseert zeker waard om eens te kijken naar de youtube kanalen van de gasten van Real Social Dynamics (RDS) en dan voornamelijk RDS Freetour en RDS Max.

Ik blijf er bij, als je vanuit jezelf niet heel sociaal handig bent moet je elk hulpmiddel tot je nemen die je mogelijk iets kan leren.

Door Tweakers user Pathogen, donderdag 15 februari 2018 14:33

Pickup artistry, jezelf zo interessant mogelijk neerzetten met alleen als doel om iemand te versieren geeft echt een bijzonder lage garantie op een leuke, langdurige relatie met iemand waarmee je klikt.

Doen wat je leuk vindt, en dan dus zaken zoeken die daar vlakbij liggen als je in je primaire interesses geen dames tegenkomt, geeft echt de beste garantie om een gelijkgestemd iemand te ontmoeten.
En als je iets doet wat je leuk vindt, dan doe en ben je al op je voordeligst,

Door Tweakers user Evil_king, donderdag 15 februari 2018 19:42

Ik snap echt pre-cies hoe je je voelt. Ik zit in dezelfde schuit...Ik heb niet echt hobby's buitenshuis omdat zaken als uitgaan/reizen/toneelclub/lanparties/$activiteit etc me allemaal gewoon niet veel interesseren (#drukte, #niet-zo'n-grote-fan), en er niet het soort mensen op af komen waar ik mee klik. En die paar vrienden van me zijn allemaal druk met hún vriendin en/of kinderen dus dat schiet ook niet altijd op. En ja, dan voel ik me ook af en toe enigzins eenzaam....(Plus dat je als man ook gewoon bepaalde 'wensen' hebt waar je dan niet aan kan voldoen...dat wordt na zoveel jaar ook frusterend.)

Mijn ervaring met daten de afgelopen jaren is helaas ook niet zo rooskleurig.

'In het wild' vrouwen ontmoeten zie ik niet gebeuren omdat a) meiden van tegenwoordig alleen met koptelefoon op in hun mobiel begraven zijn en b) steevast met een chagrijnige 'spreek-niet-met-mij-kop' in het rond sjokken. En aangezien de vrouwen die ik tot dusver, na veel pijn en moeite, heb leren kennen via Paiq/Parship eigenlijk sowieso niks met me gemeen hadden schat ik dat dat percentage 'in het wild' nog slechter zal zijn, dus probeer ik het niet eens. Zeker nog omdat die paar meiden die ik dan heul soms es leer kennen steevast niet single waren, dus dat maakt in mijn optiek de kans nog kleiner.

Ik heb ook gemerkt dat ik gewoon erg slecht met vrouwen kan praten; het lukt me niet echt om een conversatie gaande te houden, omdat botgezegd ik me weinig interesseer voor de neuzelige vrouwen-dingen die zij leuk vinden. En ja, dat is heel slecht als je een klik wil krijgen, maar ik merk dat er gewoon nooit iets in me opkomt wat ik echt van haar wil weten......

Persoonlijk denk ik overigens oprecht niet dat ik saai ben; ik heb gewoon een paar selecte hobby's die vrouwen zelden snappen (anime, films, games) en die ik op mijn eigen rustige manier wil bedrijven, plus mijn werk.
Dus ja, als het aan mij lag, zou ik soms ook wel een vriendin willen printen (of een Chobit aanschaffen :P).

[Reactie gewijzigd op donderdag 15 februari 2018 19:48]


Door Tweakers user Evil_king, donderdag 15 februari 2018 19:45

verkeerde edit

[Reactie gewijzigd op donderdag 15 februari 2018 19:45]


Door Tweakers user computer1_up, vrijdag 16 februari 2018 00:32

[url url="https://computer1up.tweakblogs.net/blog/15917/toch-maar-een-vriending-3d-
Dus ja, als het aan mij lag, zou ik soms ook wel een vriendin willen printen (of een Chobit aanschaffen :P).
Kort offtopic, maar een Chobit zou wel super nice zijn :P

En verder, precies dit. In de bus zie je dit beeld van "'In het wild' vrouwen ontmoeten zie ik niet gebeuren... " precies bevestigd worden.

Door Tweakers user i-chat, vrijdag 16 februari 2018 13:24

Snuurtje schreef op woensdag 14 februari 2018 @ 10:06:
Tinder werkt prima hoor. Zie het als hetzelfde als een real life kroeg of vereniging etc. Je kiest ook in eerste instantie alleen op uiterlijk op wie je af stapt. Op Tinder zelfs op basis van nog wat meer, zoals je bio. En je kan wat sneller vissen uit de vijver :-) Ik heb een leuke vriendin gevonden via Tinder waar ik nu 2 jaar mee samen ben.
Wat lees ik hieer toch weer voor een stierenpoep,

Ik ken veel meer mensen die juist NIET op de knappe modepoppetjes vallen.
hoe 'knapper (stereotype)' een chick is, hoe oppervlakkiger ze vaak zijn (veralgemenisering).
Dus als je je afvraagt waar die mensen dan wel opaf gaan, denk dan aan die meid die met haar vrienden aan de bar zit, en die heel open en gezellig aan het praten is, en daarmee een bepaalde aantrekking heeft, of die meid die in een discussie een opmerking maakt die je opmerkelijk vind, of waar je bewondering voor hebt. Er zijn zoveel meer 'aantrekkelijkheden' dan enkel uiterlijk.
Zou je dan met tinder vergelijken, dan moesten alle kandidaten minstens een wekelijks Blog of Vlog bijhouden, en al hun foto's en filmpjes op Insta zetten. simpelweg omdat stilstaande beelden, fracties van secoden, zoveel minder zeggen dan die ene minuut in de kroeg tussen het moment van opmerken, en het moment van eropaf stappen.

In dat opzicht kun je nog beter naar een chatkanaal gaan over je favorite hobbies, om tijdens een offtopic chat meer van iemand te leren, dan dat je ooit op tinder te zien zult krijgen.

Door Tweakers user aeensing, vrijdag 16 februari 2018 17:52

Gouden tip: doe iets in de zorg. Ik ben een broeder, en serieus waar broeders zie je niet veel en 90% van de vrouwen vallen daar voor. Kleine glimlach en je hebt 06 nummers te pakken. Het is maar dat ik getrouwd ben want anders was 24 uur te weinig in een dag voor mij qua vrouwen. Vroegah op Tinder of op een eerste date net zo; ik zei dat ik broeder was en de dames zeiden ohhh dan ben je zorgzaam en lief en de rest vul je zelf maar in :+
Kostte mij nooit moeite om iets te fixxen toen ik single was. Zorg+broeder gooien deuren wagenwijd open.

Door Tweakers user gameguy12, zaterdag 17 februari 2018 09:36

Die ene keer dat ik naar een club ging, en besloot te zitten waar minder muziek te horen viel. Kwam ik ook een meid tegen, en ben nu inmiddels 6 weken met haar. Dus als je je er ooit toe zetten kunt, zal het (hopelijk) lukken.

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.